Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ: Ο ΘΡΥΛΟΣ!



O γίγαντας του λαγούτου, ο θρυλικός Γιώργης Κουτσουρέλης σε ανεπανάληπτες πενιές!







ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Το καλοκαιράκι έχει μπεί για τα καλά κι έτσι λοιπόν, πολλοί είναι οι πολιτιστικοί σύλλογοι των χωριών της επαρχίας μας που ετοιμάζουν και φέτος τις δικές τους εκδηλώσεις. Αν και αισθητά μειωμένες φέτος και λόγω της οικονομικής κρίσης, οι επιλογές υπάρχουν για όσους θέλουν να παραβρεθούν σε κάποια εκδήλωση της περιοχής μας. Βέβαια ισχύει και εδώ για άλλη μία φορά αυτό που έχουμε πεί κατ'επανάληψη από αυτή εδώ την γωνιά, ότι δηλαδή στην ποσότητα χάνουμε την ποιότητα και για αυτό τον λόγο, παρακαλούνται οι διοργανωτές, κυρίως λόγω της οικονομικής στενότητας του κόσμου, να προσέξουν την ποιότητα της εκδήλωσης τους και να σεβαστούν τον κόσμο που θα παραβρεθεί.
Ξεχωρίσαμε λοιπόν μερικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο προσεχές διάστημα και θα επανέλθουμε σίγουρα και με άλλες.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ
---------------------------------

Στις 20/7/2012 και ώρα 21.00 μμ στα Κουτουφιανά Γραμβούσας,  βραδιά αφιερωμένη στον προσφάτως εκλιπόντα λαγουτιέρη Στέλιο Λαϊνάκη. Θα αποδώσουν κισαμίτικους σκοπούς ο Στρατής Σκαράκης(βιολί) και ο Νίκος Σταματάκης(λαγούτο) και θα χορέψει το τοπικό χορευτικό συγκρότημα.




ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΟΚΕΦΑΛΑΣ
-------------------------------

Βραδιά Μαραθόπιτας στην Μαραθοκεφάλα Κισάμουστις 27/7/2012 και ώρα 21.00. Στο μουσικό πρόγραμμα, ο λυράρης Γιώργος Αναστασάκης και θα χορέψει το χορευτικό συγκρότημα "Πελασγοί".



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ.
-------------------------------------------------------------

Γιορτή λεμονιού στην Σπηλιά Κισάμου από τον πολι/κο σύλλογο και τον σύλλογο κυριών και δεσποινίδων Σπηλιάς,  στις 13/7/2012 και ώρα 21.00. Στο μουσικό πρόγραμμα ο βιολιστής Γιώργος Μυλωνάκης με το συγκρότημα του.